Surjavibes TV

Middels SURJAVIBES TV willen wij voornamelijk de jonge javaanse generatie stimuleren om hun eigen identiteit te waarderen en zo de volgende generatie positief beinvloeden. Als variatie (niet alleen javaans) worden er ook TV films, documentaires en TV series uitgezonden.

Surjavibes Radio

Met SURJAVIBES ONLINE RADIO, die 1x24u beschikbaar is, willen wij vanuit Suriname, de Javaanse gemeenschap wereldwijd bereiken. Op diverse tijdstippen van de week zijn er omroepers die radioprogramma’s verzorgen in het Javaans, Indonesisch, Nederlands en Engels.

Surjavibes eShop

SURJAVIBES heeft haar eigen T-shirt lijn gelaunched in Maart 2020 onder de naam KAOS JAWA by SURJAVIBES. Deze T-shirts worden via onze eigen webshop verkocht. De online shop wordt voor eind 2020 nog uitgebreid met allerhande Javaanse kunstnijverheid artikelen.

Van Maandag t/m Vrijdag tussen 11:00u en 12:00u (SR Tijd) wordt er programma verzorgd in het Javaan door bpk. Rene Atmo. “Sak Jam Karo Rene” is informatief waarbij de dagelijkse gebeurtenissen in Suriname doorgaans in het Javaans worden gepresenteerd.

Dagelijkse activiteiten van Surjavibes Radio staat onder leiding van Bpk Darmo, en wordt geassisteerd door Ibu Lize en Mbak Christine. Van Maandag t/m Zondag tussen 08:00u en 10:00u (SR Tijd). Programma’s worden voornamelijk verzorgd in het Javaans en Bahasa Indonesia.

SURJAVIBES IS SUPPORTED BY